Ett modernt glasmästeri med anor

Vi drivs av att förnya och att lösa problem. Har det med glas att göra, så ska vi lösa det. Hela vägen från en rå glasskiva via minsta monteringsdetalj – till en stomme som håller det hela. Snyggt, funktionellt och med en nöjd kund.

Glasmästeri är ett serviceyrke – vi skapar praktiska och designmässiga lösningar som ska uppfylla vissa behov och följa vissa krav. I en byggnation kan standarder, regler, brandklassning och CE-märkning spela stor roll, och vi vet vad som gäller och vad man kan göra. Som kund hos oss ska du vara trygg i att vi alltid hittar bästa möjliga lösning för dig – i allt från materialval till montering.
Givetvis arbetar vi med ett antal olika leverantörer beroende på behov, och när vi väljer dessa är hög och jämn kvalitet ett grundkriterium. I övriga samarbeten ser vi så klart också till kvalitet och kompetens, men även servicegrad i nivå med vår egen – ett projekt ska inte ta längre tid för dig som kund för att vi väntar på en delinstallation i ett projekt.

Du som kund ska inte behöva vänta i onödan, vi löser ditt problem eller fixar det du vill ha så fort vi bara kan. En glasskada är ofta något som ställer till det för dig rent praktiskt, och då gör vi alltid vår bästa för att hjälpa dig så fort vi kan.
Dessutom gillar vi utmaningar och nya lösningar, så vi hjälper gärna till med att ta fram en bättre, snyggare, modernare och unik lösning. Glas är ett material med möjligheter, och vi gilla att utnyttja dem.

Harnemarks Glasmästeri startades 1961. Sedan 2014 driver vi det vidare, och håller samma värden högt som tidigare – service och kvalitet. 
Företaget har en gedigen historia och har länge varit det Glasmästeri människor i Ronneby med omnejd vänt sig till för kompetens och service, vilket är ett arv vi noggrant förvaltar. Ovanpå det ger modern teknik nya och spännande möjligheter med glas, som vi vill förmedla och ge våra kunder möjligheter genom att erbjuda.

Människor har använt glas i flera tusen år, och med moderna metoder ser vi en framtid med ännu fler användningsområden och designmässiga lösningar framför oss. Häng med!